TAPPERIJ DE KEYZERIN
/

where friends become family

 

 

OVER ONS

Gelegen in een van de meest bruisende straatjes van ’s-Hertogenbosch, de Korte Putstraat, vind je ons kleine maar fijne borrelcafé. De perfecte plek voor een lekkere borrel(hap) met fijn gezelschap, spontane gastvrijheid en een ontspannen sfeer. Lekker bier, goede wijnen en fijne cocktails, vergezeld met goede muziek waar familie en vrienden elkaar ontmoeten. Wat wil je nog meer?

Volg ons op Instagram & Facebook voor de leukste nieuwtjes! 


OPEN T/M 21 JULI 

Zoals de meeste van jullie al weten, stoppen wij eind deze maand met Tapperij de Keyzerin en dragen wij vanaf augustus het stokje over aan de ondernemers van Smelt.

Ookal zitten we er nog maar een kleine 2 jaar, we kijken terug op een super mooie tijd met zoveel leuke gasten, feestjes, carnavals en andere live evenementen.

In deze korte tijd is de Keyzerin uitgegroeid tot een succes en thuishaven voor velen, wat we het meest te danken hebben aan onze gastvrouw Nicole en al onze fijne (vaste) gasten!

We zijn nog open t/m zondag 21 juli en hopen jullie dan ook nog graag te zien deze weken!
Tot snel 👑RESERVERINGEN

Vanaf 10 personen is het fijn als je bij ons reserveert. Je zo u het niet zeggen van dit kleine bruine cafétje, maar je kunt ook met grote groepen tot 60 personen genieten bij ons. Wil je een borrel organiseren voor jouw collega’s, vrienden, vrijgezellengroepje, verjaardag, jubileum of wat dan ook; wij denken graag met je mee!

Kom even binnen wandelen of neem contact met ons op via info@tapperijdekeyzerin.nlOPENINGSTIJDEN

Dinsdag | 16.00 tot 22.00 uur
Vrijdag | 14.00 tot 01.00 uur
Zaterdag | 14.00 tot 01.00 uur
Zondag | 14.00 tot 20.00 uur
(maandag en woensdag gesloten)


CONTACT

Tapperij de Keyzerin
Korte Putstraat 24
5211 KP  ’s-Hertogenbosch
Mail: info@tapperijdekeyzerin.nl

Instagram & Facebook